Sürgősen segítséget kérnek a zagyvarékasi tűzeset után

Megosztás

Ahogy a Szol24-en olvashattak róla, október első napjaiban virradó éjjel tűz ütött ki egy családi házban Zagyvarékason, a Külső-Alkotmány utcában. A gyors és hatékony beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni az épület egy részét, valamint az ingatlanban élő két személy is megúszta a balesetet, de a család komoly pénzügyi nehézségekkel kell, hogy szembenézzen.

A 70 négyzetméteres ingatlanban a lángok gyorsan terjedtek, ráadásul mire a szolnoki hivatásos és zagyvarékasi önkéntes tűzoltók a helyszínre érkeztek, egy gázpalack felrobbant az épületben. Ahogy a képeken is látható, nem sok minden maradt a belső térből:

Az egyik érintett testvére, Jurás Mária a közösségi oldalán kért segítséget, hiszen nagyon nehéz helyzetbe került a család. “Egy szobán kívül mindenük oda lett sajnos. Akinek módja és lehetősége van,az a megadott számla számra tud utalni” – írta a Facebookon.

Mária Ilona Polónyiné Jurás

Segítség kérés! Péntekre virradó éjszaka leégett a Húgomék háza! Ebben a nehéz helyzetben szeretném segítségeteket kérni.Egy szobán kívül mindenük oda lett sajnos.Akinek módja és lehetősége van,az a…

Pénzügyi támogatást nyújtani ezen a számlaszámon lehet: név – Szepesiné Jurás Zsuzsanna – Számlaszám: 11600006-00000000-95341631

Képek: Mária Ilona Polónyiné Jurás Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek